Feb 112014
 

Network marketing menjadi pilihan dalam cabaran perniagaan pada zaman Gen-Y ini. Apa yang di katakan dengan network marketing ini?

Berikut adalah kelebihan network marketing dan bagaimana anda boleh belajar menguasai network marketing ini.

 

Di manakah anda mencari pelanggan anda?

Ia adalah soalan yang sah , jadi mengapa tidak anda meletakkan berfikir lebih ke dalamnya?

Anda mendengar mempunyai Facebook Page, berada di Twitter, dan menulis blog adalah semua makanan tambahan yang baik untuk perniagaan anda.

Anda telah menetapkan setiap perkara , dan juga kraf apa yang anda fikir adalah kandungan cukup baik, tetapi masih …

Tiada satu menunjukkan.

Percaya atau tidak , pelanggan anda bukan sahaja “di luar sana ” terapung di dalam eter Internet. Malah, mereka mungkin lebih dekat kepada anda daripada yang anda fikirkan. Anda hanya perlu mula menjadi sedikit lebih strategik tentang di mana anda mencari mereka.

1. Turun The Hole Arnab

Semua orang termasuk nenek anda mempunyai Facebook.

Jika mereka yang lebih arif , mereka juga akan mempunyai Twitter, dan mungkin juga Tumblr blog rahsia.

Tetapi apakah laman web yang berprofil rendah lain yang bersembunyi pelanggan anda?

Saya tidak bercakap tentang , tempat-tempat benar-benar baik -tersembunyi backchannel Jenis ( tidak betul-betul , anyway) . Sebaliknya saya bercakap tentang platform sosial yang dibangunkan khusus untuk kumpulan yang lebih kecil orang.

Saya bercakap forum khusus, blog, dan rasa tidak suka :: :: ya, mungkin juga sebuah laman gosip selebriti.

Ia tidak selalunya intuitif untuk mendapatkan tempat-tempat ini dan menyertai, tetapi itulah apa yang anda perlu lakukan untuk mendirikan khemah di kalangan orang yang anda perlu bercakap dengan dan mendengar daripada .

Jangan hanya bergantung pada platform sosial tiga hingga lima terbesar mencukupi. Mencari pelanggan anda di tempat-tempat lain mereka aktif.

Jika anda menjual peralatan lampu, mencari forum fotografi.
Jika anda menjual bahagian-bahagian kereta , berinteraksi dengan peminat kereta di Twitter.
Jika anda menjual Facebook Pages, mendapatkan aktif blog reka bentuk laman web …

Lihat di mana saya akan dengan ini?

2. tangkai Orang

 

Ia penyelidikan 75 % dan amalan 150%.

Jika anda cuba untuk menangkap mata pemain utama dalam bidang anda , anda perlu tahu siapa mereka dan di mana mereka menggantung.

Anda juga perlu tahu bagaimana mereka berinteraksi antara satu sama lain dan bagaimana mereka menjangka akan bercakap dengan . Nampaknya mudah, tetapi jika mereka tidak jenis yang memanggil orang ” dude “, dan anda mendekati mereka dengan , ” duuuude ! ” Anda kelihatan seperti dungu .

Gunakan Twitter untuk ” mengintip ” pada pengaruh utama . Watch tweet mereka dan mendapatkan rasa untuk rasa mereka lucu , beban kerja mereka, dan yang paling penting tempat-tempat di mana anda mungkin dapat menawarkan tangan.

Ramai orang berpengaruh akan melepaskan kekecewaan mereka, atau membuat jenaka begitu saja tentang sesuatu di Twitter, jadi jika anda boleh sama ada A.) tawaran bantuan atau B.) membuat mereka ketawa , yang akan pergi jauh dalam membina hubungan yang dengan mereka.

Begitu juga dengan pelanggan anda, pada masa yang tertentu anda perlu memantau untuk ” Kata-kata ” yang berkaitan dengan produk atau perkhidmatan anda.

Menghulurkan tangan kepada seseorang yang memerlukan. ( tanpa spammy !) Gunakan apa yang anda dapati dalam tweet mereka sebelum ini untuk mendapatkan rasa untuk mereka. Adakah ini cukup dan anda akan mula untuk mengenal pasti ” ideal” anda pelanggan, supaya anda boleh bekerja hanya dengan orang-orang yang anda akan menikmati bekerja dengan.

3. Lebih baik kepada ” Little Guy”

 

Tiada ” si kecil ,” terdapat tahap berbeza hanya kejayaan.

Jangan mengharapkan bahawa anda hanya pernah anda perlu bercakap dengan tokoh-tokoh utama dalam niche anda : rangkaian penuh dengan lelaki seperti anda , dan meneka apa ? Mereka orang-orang yang membuat anda berjaya.

Jangan sekali-kali lupa bahawa tanpa sokongan lagu purata , tidak akan ada nama-nama besar , tiada pemain utama. Jadi, jangan dungu hanya kerana anda tidak mengenali nama seseorang merta.

4. Shut Up, Hanya Dengar

 

Sebelum anda mula menolak kandungan dalam rangkaian baru anda, belajar untuk mendengar .

Terdapat alat yang tersedia untuk membantu anda mengimbas ” perbualan ” internet – pembaca suapan , amaran, penapis kata kunci, dan lain-lain

Mencari dan menggunakan alat-alat yang mengumpulkan kandungan yang segar untuk anda bermakna anda sebagai bermaklumat yang mungkin.

Anda boleh mencari dan menyerap kandungan daripada orang lain dalam bidang anda, memerhatikan pemain utama, dan mencari kandungan yang dimiliki oleh penyumbang lain yang anda tidak keberatan berkongsi.

Mendengar sentiasa lebih penting daripada promosi diri . Anda boleh menghantar kandungan kepada orang lain sepanjang hari dan diabaikan , atau anda boleh menangkap mata orang yang perhatian yang anda mahu, dengan berkongsi semula maklumat mereka dan membantu mereka dalam perjalanan mereka.

5. Kongsi Lain-lain, Tetapi Be terpilih

 

Sesetengah orang akan mula mengikuti anda sebelum anda telah pun berkata apa-apa.

Lain melibatkan diri dengan anda sekiranya anda seorang pemain pasukan. Tiada siapa yang akan suka anda jika anda menghabiskan semua masa anda mengurut ego anda … jangan lelaki itu.

Menjadi pemain pasukan dengan berinteraksi dengan kerja orang lain . Semula ia , berkongsi pautan, “seperti” ia , poskan dalam forum … anda mendapat idea. Lantang bersuara dalam galakan anda kerja orang lain.

Menunjukkan kepada mereka bahawa anda tidak hanya di sini untuk menolak kerja anda ke bawah leher mereka .

Apabila anda melakukan bahagian , melakukannya secara terpilih. Tiga letupan e-mel sehari adalah terlalu banyak … kadang-kadang satu hari adalah terlalu banyak jika perbualan anda yang lain ketinggalan .

Dan tambahan pula, semasa anda berkongsi terpilih , menjadi menyeluruh .

Jika anda akan bercakap tentang kandungan anda sendiri, pastikan anda menyedarkan semua orang hampir pada masa yang sama.

Terdapat alat pada pelupusan anda, seperti RSS , yang boleh dipasang ke pelbagai profil atau rangkaian supaya mesej anda teliti saturating rangkaian anda tanpa overdoing ia .

Jika RSS anda yang disiarkan bagi pihak anda, tidak mengikutinya dengan serta-merta dengan versi peribadi anda.

Mari alat anda bekerja untuk anda supaya anda boleh fokus pada membina hubungan penting.

Bonus: Be Yourself

Anda perlu berinteraksi.

Anda tidak akan membeli telefon bimbit dari seorang jurujual yang renungan pada anda secara tdk menunjukkan perasaan semasa anda bertanya soalan dengan kuat di kedai. Jadi mengapa mengharapkan pelanggan anda untuk melakukan perkara yang sama ?

Terdapat beribu-ribu jika tidak berjuta-juta artikel mengenai bagaimana untuk membuat wang dalam talian dengan menggunakan media sosial untuk membantu mengembangkan perniagaan anda. Apa yang benar-benar semua bergantung kepada yang mempunyai rangkaian orang siapa yang hidup adalah lebih baik daripada mengetahui anda . Dan untuk tahu anda , anda mesti aktif .

Memperkayakan kehidupan manusia dan membantu mereka mencapainya matlamat mereka, dan mereka akan mengingati anda selama-lamanya.

Cuba untuk menolak mereka untuk membeli barangan daripada anda, dan anda dengan mudah dilupakan seperti orang lain yang cuba untuk melakukan perkara yang sama .

Tiada jumlah tips, helah atau taktik boleh mengajar anda bagaimana untuk menjadi seorang yang baik, yang anda perlu mencari dalam.

Tetapi tips dalam artikel ini akan membantu anda untuk mencari orang yang betul supaya anda tidak berakhir merenung skrin komputer menunggu wang untuk muncul.

Apa yang anda fikir ? Apa-apa saya terlepas?

Saya ingin mendengar pendapat anda dalam komen di bawah .

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

X

Forgot Password?

Join Us

Password Reset
Please enter your e-mail address. You will receive a new password via e-mail.